Vælg frit imellem forret, hovedret og dessert.
1 ret: 155 kr.
2 retter: 175 kr.
3 retter: 195 kr.
Minimum 8 kuverter
1 : Kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, salat, kartofler og sauce.
2 : Urtestegt kamfilet, kartofler, aspargessauce og bønnesalat.
3 : Langtidsstegt kalvespidsbryst i øl, kartofler, salat og skysauce.
4 : Baconsvøbt kalkunbryst, kartofler, bearnaisesauce og salat.
5 : Glaseret skinke , flødekartofler og salatbar.
6 : Culottesteg, kartofler , sauce og broccolisalat.
7 : Farseret svinemørbrad, kartofler, champignons sauce og råkostsalat.
8 : Grydestegt dyrekølle, kartofler, waldorfsalat, salat og skysauce.
9 : Lammekølle, flødekartofler og græsk salat.
10 : Sprængt nakkefilet, kartofler, rødvinssauce og rosenkålssalat.
11 : Unghanebryster i seranosvøb, ½ bbq kartofler, tomatsalat og karrysauce.
12 : Bøf Stroganoff m bagt kartoffelmos og salat.
13 : Ølmarineret svinekam , kartofler , salat og sauce
14 : Gammeldags oksesteg , kartofler , glaserede perleløg, bagt grøntsagsfad og sauce
15 : Chili Con Carne , mexicansk salat , creme fraiche og brød
16 : Andalusisk Kyllingefad , grove kartofler og salat
17 : Gammeldags flæskesteg , hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce