Vælg frit imellem forret, hovedret og dessert.
1 ret: 155 kr.
2 retter: 175 kr.
3 retter: 195 kr.
1 : Kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, salat, kartofler og sauce.
2 : Urtestegt kamfilet, kartofler, aspargessauce og bønnesalat.
3 : Langtidsstegt kalvespidsbryst i øl, kartofler, salat og skysauce.
4 : Baconsvøbt kalkunbryst, kartofler, bearnaisesauce og salat.
5 : Glaseret skinke , flødekartofler og salatbar.
6 : Culottesteg, kartofler , sauce og broccolisalat.
7 : Farseret svinemørbrad, kartofler, champignons sauce og råkostsalat.
8 : Grydestegt dyrekølle, kartofler, waldorfsalat, salat og skysauce.
9 : Lammekølle, flødekartofler og græsk salat.
10 : Sprængt nakkefilet, kartofler, rødvinssauce og rosenkålssalat.
11 : Unghanebryster i seranosvøb, ½ bbq kartofler, tomatsalat og karrysauce.
12 : Bøf Stroganoff m bagt kartoffelmos og salat.